Доставка канабісу додому: канадська реальність

Доставка канабісу додому: канадська реальність
У Канаді тепер можна замовити канабіс через Uber Eats.

У канадській провінції Онтаріо тепер можна замовити канабіс через сервіс Uber Eats. Повідомляє CNN.

Щоб отримати речовину треба розмістити замовлення в додатку, а потім забрати його в найближчому магазині-партнері сервісу Tokyo Smoke.

У компанії очікують, що такий дозвіл на продаж марихуани допоможе боротися із підпільним ринком, на який досі припадає 40% продажів. В Uber додали, що працюватимуть над розширенням географії послуги, як тільки законодавство інших країн це дозволить.

Нагадаємо, що в Україні законопроєкт про медичний канабіс винесли на громадське обговорення. МОЗ винесло на громадське обговорення законопроєкт про медичний канабіс.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next