Зеленський підписав закон про легалізацію медичного канабісу

Зеленський підписав закон про легалізацію медичного канабісу

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про легалізацію медичного канабісу. Відомо, що він регулює його обіг в медичній, промисловій і науковій діяльності.

Про це свідчить інформація на сайті Верховної Ради.

Відомо, що "Закон про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) в медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності для створення умов щодо розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни" було повернуто з підписом президента.

Нагадаємо, В Україні з початку лютого зареєстровано 20 зразків стрілецької іноземної зброї - Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Доставка канабісу додому: канадська реальність Доставка канабісу додому: канадська реальність
У Канаді тепер можна замовити канабіс через Uber Eats.
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next