59% білорусів виступають за усунення від влади Лукашенка, - Всеросійський центр вивчення громадської думки

59% білорусів виступають за усунення від влади Лукашенка, - Всеросійський центр вивчення громадської думки
Такі показники дало закрите опитування ВЦИОМ на замовлення Москви.

Насправді 58% білорусів добре відносяться до України. З іноземних лідерів вони більш за все симпатизують Меркель. І на першому місці зовсім не Росія і не Путін. Повідомляє Олексій Гончаренко у своєме Telegram-каналі.

Про це Олексію розповів один з лідерів опозиції Білорусі Павло Латушко під час нашої зустрічі у Варшаві. 

Російський ВЦИОМ провів закрите опитування на замовлення Москви.

Результати такі:

  •  59% білорусів виступають за усунення від влади Лукашенка;
  • 58% білорусів добре відносяться до України;
  •  у списку політиків, до яких білоруси ставляться найкраще, лідирують Марія Колесникова (50%) та Віктор Бабаріко (48%).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Країна репресій: чому Лукашенко може нести загрозу для України? (відео) Країна репресій: чому Лукашенко може нести загрозу для України? (відео)
Минув майже рік відтоді, як Лукашенко знову очолив президентський престол у Білорусі. Тоді країна відразу спалахнула протестами, оскільки білоруси не погоджувалися з результатом виборів. Борців за справедливість «вдало» зупинили кийками. Дехто окрім побиття потрапив ще й за ґрати. Так, своєю нелегкою історією із ПравдаТУТ News поділився іммігрант з Білорусі, який проживає в Україні вже майже 3 місяці.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next