Марш антивакцинаторів у Києві: що відбувається біля Верховної Ради (відео)

Марш антивакцинаторів у Києві: що відбувається біля Верховної Ради (відео)
Мітинг планують проводити з 10:00 до 17:00.

У Києві зібралися антивакцинатори та прихильники Остапа Стахіва, якого звинувачують у дестабілізації ситуації в країні. Про це повідомляють у телеграм-каналі "Инсайдер.ua".

Зараз біля стін Верховної Ради наразі перебуває близько тисячі людей, які стоять із плакатами "Вакцинація = чіпізація", "Ні 5G", "Захистимо наших дітей". У найближчих кварталах стоїть Нацгвардія. 

Учасники мітингу нарікають, що їхні автобуси блокують на під'їздах.

Нагадаємо, сьогодні "ПравдаТУТ News" писала про обмеження руху в Києві. Де перекриють рух у столиці, можна почитати за клікабельним посиланням.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Свободу Остапу Стахіву" - антивакцинатори вимагають звільнити ув'язненого Стахіва (відео) "Свободу Остапу Стахіву" - антивакцинатори вимагають звільнити ув'язненого Стахіва (відео)
Жоден з учасників акції не має засобів індивідуального захисту. Вони активно виступають проти вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19.
"Свободу Стахіву", "Ні медичним експериментам" - у Києві черговий марш антивакцинаторів (відео) "Свободу Стахіву", "Ні медичним експериментам" - у Києві черговий марш антивакцинаторів (відео)
Активісти виступають за свободу вибору медичного втручання без примусу.
У Києві перекриють рух через марш антивакцинаторів: де будуть обмеження (фото) У Києві перекриють рух через марш антивакцинаторів: де будуть обмеження (фото)
Антивакцинатори планують прийти під стіни Верховної Ради – на площу Конституції.
Loading...
Load next