"Свободу Остапу Стахіву" - антивакцинатори вимагають звільнити ув'язненого Стахіва (відео)

"Свободу Остапу Стахіву" - антивакцинатори вимагають звільнити ув'язненого Стахіва (відео)
Жоден з учасників акції не має засобів індивідуального захисту. Вони активно виступають проти вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19.

У Києві на мітингу біля Верховної Ради зібралися антивакцинатори. Вони вимагають зупинити примусову вакцинацію населення, а також звільнити їхнього "очільника" - Остапа Стахіва, якого звинувачують у дестабілізації ситуації в країні.

"Радіо Свобода" повідомляє, що жоден з учасників акції не має засобів індивідуального захисту. Вони активно виступають проти вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19.

Від гасел про припинення "чипізації" та обмежень "червоних" зон, мітингувальники згодом почали скандувати слова про підтримку Остапа Стахіва та вимогу його звільнити. 

Нагадаємо, раніше Остапу Стахіву СБУ вручила підозру через спробу повалення конституційного ладу в країні.

Згодом його заарештували з правом внесення застави у розмірі 998 800 гривень.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Свободу Стахіву", "Ні медичним експериментам" - у Києві черговий марш антивакцинаторів (відео) "Свободу Стахіву", "Ні медичним експериментам" - у Києві черговий марш антивакцинаторів (відео)
Активісти виступають за свободу вибору медичного втручання без примусу.
Марш антивакцинаторів у Києві: що відбувається біля Верховної Ради (відео) Марш антивакцинаторів у Києві: що відбувається біля Верховної Ради (відео)
Мітинг планують проводити з 10:00 до 17:00.
У Києві перекриють рух через марш антивакцинаторів: де будуть обмеження (фото) У Києві перекриють рух через марш антивакцинаторів: де будуть обмеження (фото)
Антивакцинатори планують прийти під стіни Верховної Ради – на площу Конституції.
Loading...
Load next