"Свободу Стахіву", "Ні медичним експериментам" - у Києві черговий марш антивакцинаторів (відео)

"Свободу Стахіву", "Ні медичним експериментам" - у Києві черговий марш антивакцинаторів (відео)
Активісти виступають за свободу вибору медичного втручання без примусу.

У середмісті Києва кілька сотень людей вийшли на акцію протесту проти обов'язкової вакцинації.

Учасники акції не дотримувалися дистанції та не використовували засоби індивідуального захисту, повідомляє Укрінформ.

Фото: Укрінформ

Мітингувальники пройшли від Хрещатика до пам'ятника Тарасу Шевченку. Учасники акції виступають проти законопроєкту №4142 «Про систему громадського здоров'я» та вакцинації проти коронавірусу. Крім того, вони вимагають свободу антивакцинатору Остапу Стахіву, проти якого відкрита кримінальна справа за підозрою у спробі повалення конституційного ладу.

Фото: Новинач

Нагадаємо, що від початку вакцинальної кампанії щеплено 14 114 894 людини, з них отримали першу дозу – 14 114 892 людини, повністю імунізовані та отримали дві дози – 12 420 911 людей. Загалом проведено 26 535 803 щеплення.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео) Подарунок до Дня Незалежності: вакцинованим українцям даватимуть квитки на концерт на "Олімпійському" (відео)
Квитки на концерт, як і раніше, може отримати будь-який українець за умови благодійного внеску на будь-яку суму.
Данія запровадила нові правила для в'їзду з України Данія запровадила нові правила для в'їзду з України
25 жовтня 2021 данський уряд скасував дію національної кольорової моделі, що групувала країни за рівнем захворюваності на Covid-19. З цієї дати обмеження на поїздки до Данії спрощені.
На порушників карантину за півтора року склали майже 110 тисяч протоколів На порушників карантину за півтора року склали майже 110 тисяч протоколів
З березня 2020 року, коли в Україні запровадили обмеження у зв’язку з COVID-19, правоохоронці склали 109 130 адміністративних протоколів за порушення правил карантину.
Loading...
Load next