Не "за" когось, а "проти" Зеленського

Не "за" когось, а "проти" Зеленського
Майже 60% українців не хочуть, щоб Зеленський вдруге йшов у президенти.

Понад половини українців не підтримують ідею повторного балотування Володимира Зеленського у президенти. Про це свідчать результати соцопитування, яке проводив Київський міжнародний інститут соціології.

Так, 58,2% людей висловились проти того, аби Володимир Зеленський вдруге балотувався у президенти України на виборах, що відбудуться у 2024 році. Натомість підтримують таку ідею 34,3% громадян.

Фото: KIIS

Також за останній місяць з 61,7% до 65,9% зросла частка тих, хто вважає, що справи в Україні рухаються в неправильному напрямку. А українців, які говорять про правильний напрямок справ, поменшало із 22,7% до 18,6%.

Фото: KIIS

Опитування проводили 26-29 листопада методом телефонного інтерв’ю в усіх регіонах України, крім тимчасово окупованих територій. Участь у дослідженні взяли 1203 респонденти віком від 18 років.

Похибка вибірки не перевищує: 3,2% для показників, близьких до 50%, 2,7% – для показників, близьких до 25%, 2,1% – для показників, близьких до 12%, 1,4% – для показників, близьких до 5%.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Драми немає", - президент Болгарії про Крим "Драми немає", - президент Болгарії про Крим
Президент Болгарії пояснив свої слова про "російський" Крим.
Комунікаційна платформа «Чорнобиль. Подорож» Комунікаційна платформа «Чорнобиль. Подорож»
З ініціативи Офісу Президента України у мережі Інтернет запустили освітню та комунікаційну платформу «Чорнобиль. Подорож».
7 грудня - День місцевого самоврядування 7 грудня - День місцевого самоврядування
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав українців з Днем місцевого самоврядування.
Loading...
Load next