Знущання над тваринами: у Києві в тату-салон привели свиню, щоб зробити їй велетенське татуювання (фото, відео)

Знущання над тваринами: у Києві в тату-салон привели свиню, щоб зробити їй велетенське татуювання (фото, відео)
Кадри у соціальній мережі салон оприлюднив вчора.

В одному із тату-салонів Києва стався інцидент, який обурив користувачів мереж. Аби отримати славу, "майстри" знехтували моральними цінностями та жорстоко повелись з твариною. Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці uanimals.official в соціальній мережі Instagram.

Зазначається, що в столичному тату-салоні під назвою lamarch вирішили набрати популярність і притягли до студії живу свиню, пояснивши це тим, що мають на меті встановити світовий рекорд, набивши тварині величезне татуювання.

Своєю чергою організація із захисту тварин одразу відреагувала на це і звернулася до керівництва салону, щоб повідомити, що за такі дії їм загрожує юридична відповідальність.

За Законом України це кримінальне правопорушення за ч.3 ст. 299 Кримінального кодексу України, і після публікації було складено заяву в поліцію. Від співробітників правоохоронних органів вимагають негайного і справедливого розслідування.

Пам'ятайте, що знущання і жорстокість – це не привід хайпувати. Сьогодні вони заради хайпа роблять тату на тварині, завтра заради того ж хайпа вирішать вбити тварину, а післязавтра будуть знущатися над дитиною?- йдеться в повідомленні під постом.

Також до цієї публікації було надано відповідні докази, де розміщується фотографія зі свинею і співробітниками салону, а також відео з місця інциденту.

Додамо, що сторінка салону одразу ж виявилася недоступною, якщо ви не є підписником, а в описі профілю гучні заяви, які доводять, що своєї провини в цьому вони не бачать:

"зоозахисників не приймаємо. Поставили рекорд. Любимо похрюкати". 

Пізніше обліковий запис і зовсім виявився заблокованим.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Іноді мені соромно за те, що я людина";

"Які сумні очі це жах, не можна таке допускати!!";

"Боже, ну як таких людей носить земля??? Істоти, які знущаються над живим, не мають права називати себе людьми!!!";

"Як можна настільки нахабно і байдуже ставиться до інших?? Шкода, що ні в однієї людини в їх салоні не вистачило розуму це зупинити. Сподіваюся суспільний резонанс спрацює і їх покарають за законом";

"Поскаржитися на акаунт-жорстоке поводження з тваринами".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Татуйовану" свиню захистить закон: у гучну справу втрутилася поліція "Татуйовану" свиню захистить закон: у гучну справу втрутилася поліція
Правоохоронці відреагували на скарги зоозахисників щодо тату-салону Tattoo Lamarch Studio, який заради реклами нібито збирався набити "куполи" на спині свині.
Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next