Новорічний настрій від «Lev Development» (ВІДЕО)

Новорічний настрій від «Lev Development» (ВІДЕО)
Представники компанії «Lev Development» посадили у Малоголосківському парку зелену красуню та прикрасили її.

Напередодні зимових свят представники компанії «LEV DEVELOPMENT» уже традиційно працюють над тим, щоб створити для мешканців  Малоголосківської особливу, новорічну атмосферу.


По під’їздах розставляємо ялинки. Так само минулого року започаткували, щоб усі відвідувачі Малоголосківського парку також мали святковий настрій, то ми наряджали минулого року ялинку. І цього року ми вирішили, щоб постійно не купувати ялинки такі зрізані, а посадити для відвідувачів парку та районів Під Голоско і Малоголосківська, - керівник управлінської компанії  «LEV DEVELOPMENT», Богдан Сороковий.

До того ж на майбутнє заплановані додаткові роботи з розвитку Малоголосківського парку. Це стосується в першу чергу активної зони для дозвілля дітей. Також розглядається питання встановлення вуличних тренажерів, щоб мешканці могли займатися спортом на свіжому повітрі.

Заплановані є роботи, є багато матеріалів та конструкцій замовлено вже, чекаємо сприятливих погодніх умов і будемо продовжувати робити в парк, - Богдан Сороковий

Зазначимо, що протягом весняно-літнього періоду представники компанії «LEV DEVELOPMENT»  повністю очистили Малоголосківський парк від сміття та облаштували там відповідну інфраструктуру для зручного пересування мешканців цією зеленою зоною.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У ніч на неділю Україна перейде на літній час
Вночі, Україна в ніч на 28 березня перейде на літній час, годинники переведуть на годину вперед. Тому українці спатимуть на годину менше.
"Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео) "Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео)
Влада проявила «турботу», виділивши ФОПам, які зазнали збитків через пандемію по 8 тис грн. Підприємці вважають це каплею в морі та піаром.
Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха
РНБО оприлюднило імена ТОП-10 українських контрабандистів, зокрема під дію санкцій потрапили двоє львів'ян - Іван Бокало та Володимир Дідух.
Loading...
Load next