Під Верховною Радою знову протестували ФОПи

Під Верховною Радою знову протестували ФОПи
У Києві біля Верховної ради сьогодні, 14 грудня, знову мітингували підприємці. Сталося кілька сутичок.

Підприємці вимагали ухвалення законопроекту №6376, який вносить зміни до Податкового кодексу про перенесення впровадження касових апаратів ще на один рік. Повідомляє Слово і Діло.

Учасники акції блокували спочатку одну сторону руху, поліція спробувала відтіснити їх. Це спровокувало протестувальників і вони перекрили вулицю Грушевського повністю. Також мітингувальники та запалили фаєри.

Між ними та правоохоронцями сталася сутичка.

Як повідомила пресофіцер Печерського управління поліції головного управління Нацполіції у Києві Оксана Тищенко, затриманих немає.

Одного чоловіка його було доставлено до Печерського управління поліції, складено адміністративний протокол за статтею 185 частина 1 Кодексу України про адміністративні порушення (порушення порядку організації та проведення зборів, мітингів, вуличних походів та демонстрацій).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео) "Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео)
Співробітники поліції склали адміністративний протокол за статтею про дрібне хуліганство на одного з учасників акції протесту в Козині під будинком експрезидента Петра Порошенка.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Підсумки дня: гроші на відновлення України, розслідування з Бучі, ліквідація окупантів Підсумки дня: гроші на відновлення України, розслідування з Бучі, ліквідація окупантів
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.
Loading...
Load next