"Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео)

"Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео)
Співробітники поліції склали адміністративний протокол за статтею про дрібне хуліганство на одного з учасників акції протесту в Козині під будинком експрезидента Петра Порошенка.

Вночі, 10 жовтня, у Козині на Київщині десятки молодиків почали прориватися в будинок експрезидента, лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка. Згодом вже вдень у неділю, 10 жовтня, під будинком Порошенка у селі Козин Київської області поновилася акція протесту. У поліції повідомляли, що захід організували "учасники громадських організацій з різними точками зору на політичні події в країні"

Зокрема, поліція склала адміністративний протокол на учасника акції біля будинку колишнього президента Петра Порошенка в Козині. Про це повідомляє пресслужба поліції. Відомо, що саме цей учасник "вчинив дії, що порушують громадський порядок”. Поліція склала на чоловіка адміністративний протокол за ст. 173. КУпАП (Дрібне хуліганство). Інших суттєвих порушень правопорядку правоохоронці не зафіксували.

Окрім цього громадський порядок під час акції протесту у Козині забезпечували понад 40 працівників Обухівського районного управління поліції, поліції діалогу та спецпризначенців. На місці події також перебували керівництво обласної поліції та райуправління.

Нагадаємо, що сам Порошенко також відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині та пригрозив Офісу президента відповідальністю за сутички.

Окрім цього, раніше у політичній партії "Європейська солідарність" переконували, що група людей, яку в опозиційній політичній силі назвали "тітушками", намагалась прорватися до будинку, в якому живе п’ятий президент України Петро Порошенко, а їм протистояли політичні активісти, серед яких ніби то були ветерани війни на Донбасі.

Читайте також
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Під Верховною Радою знову протестували ФОПи Під Верховною Радою знову протестували ФОПи
У Києві біля Верховної ради сьогодні, 14 грудня, знову мітингували підприємці. Сталося кілька сутичок.
Loading...
Load next