"Баста-Путін": патріоти пікетуватимуть концерт російського репера у Києві

"Баста-Путін": патріоти пікетуватимуть концерт російського репера у Києві
Активісти виступають проти незаконних виступів російських артистів в Україні.

Патріотично налаштовані українські активісти націлені пікетувати виступ у столиці України російського репера «Басти», який проводить тур містами нашої країни. Про це заявили представники громадянського руху «Українська Дія» у Facebook.

19 грудня 2021 року з 19:30 до 20:30 представники руху «Українська Дія» та інші свідомі українці пікетуватимуть незаконний концерт московського репера «Басти» біля входу до клюбу StereoPlaza у Києві по просп. Лобановського 119. Додаткова інформація – за тел. 0638699516, Олексій Кляшторний,— йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що російський репер Василь Вакуленко («Баста») виступив 17 грудня у Палаці спорту в Харкові. 

Незважаючи на політичну позицію «Басти», на концерт прийшли сотні українців. Зал був заповнений фанатами репера, без дотримання карантинних заходів, зокрема соціальної дистанції.

Перед цим організатори обіцяли «великий виступ артиста в Україні після літнього аншлагу». Квитки коштували від 650 гривень.

У неділю, 19 грудня, «Баста» планує виступити в Києві.

Варто додати, раніше український музикант і лідер гурту ТНМК Олег Михайлюта розкритикував українців, які у час російської агресії, продовжують ходити на концерти артистів із ворожої країни, зокрема на пропутінського «Басту». 

Нагадаємо, раніше громадський активіст Сергій Стерненко закликав владу не пускати в Україну Басту та інших російських зірок.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
"Він загрожує нашій національній безпеці": Стерненко закликав владу не пускати в Україну Басту та інших російських зірок "Він загрожує нашій національній безпеці": Стерненко закликав владу не пускати в Україну Басту та інших російських зірок
Стерненко є прихильником заборони в'їзду в Україну громадянам РФ.
Loading...
Load next