В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму

В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.

Про це у Facebook повідомив активіст Сергій Стерненко із посиланням на джерела в Держприкордонслужбі, оточенні репера і в ресторані Mocco на Хрещатику, який учора відвідував Баста.

"Васілій Вакуленко раніше неодноразово гастролював в окупованому Криму. Сам він не визнавав, що порушував наш закон. Проте строк дії на заборону в‘їзду для нього вже минув", - зазначив у іншому дописі Стерненко.

Зокрема Стерненко також зазначив, що російський реп-виконавець їздив на гастролі в окупований Крим, а у 2017 році Баста був одним з тих, хто вибирав найкращу пісню про Кримський міст, незаконно побудований окупаційною владою. У приспіві цієї пісні звучало наступне: "такий бажаний кримський міст з‘єднав два береги Росії".

При цьому Сергій Стерненко написав, що тому хто повідомлятиме йому про місцеперебування Басти активіст гарантує анонімність та грошову винагороду.

"Сумарно за інформацію про переміщення та перебування громадянина РФ Васілія Вакулєнка "Басти", який підтримує окупацію Криму та приїхав в Київ, небайдужі громадяни готові дати вже близько $1000. Боюсь, так Баста скоро вже сам себе закладе і поїде в СБУ добровільно", - написав Стерненко у Facebook.

Зазначимо, що у вересні 2020 року "Басту" офіційно виключили з переліку осіб, яким не можна в'їжджати на територію України. Однак вже на 25-26 червня у Києві заплановані у StereoPlaza заплановані концерти. Водночас на сайті репера про це інформації немає жодної інформації.

Читайте також
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Квитки на концерт Моргенштерна й досі продають (відео) Квитки на концерт Моргенштерна й досі продають (відео)
Квитки на концерт Моргенштерна і досі продаються у Києві. Хоч відомо, що російський репер не зможе приїхати до України через заборону СБУ.
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
Loading...
Load next