Львівський аеропорт розширює географію польотів: які рейси запускають з міста Лева? (відео)

Львівський аеропорт розширює географію польотів: які рейси запускають з міста Лева? (відео)
На зимові свята – до культурної столиці України.

Новий вітчизняний авіаперевізник «Bees Airline» виконав свій перший політ із Києва до Львова. Загальна місткість літака Boeing 737 складає 189 місць. На його борту перебували 120 пасажирів.

Вилітали із Жулян, це в самому Києві, тобто не потрібно їхати на таксі чи потягом в Бориспіль, і це значно полегшує подорож. Летіли годину, але за відчуттями насправді значно менше, бо поки ми піднялися в небо, поки опустились, то навіть не встигли поговорити з другом, - Ірина Саєвич, пасажирка.

Ціни на квитки з Києва до Львова та навпаки коливаються у межах 600-700 гривень. Оскільки авіакомпанія приєдналася до програми «єПідтримка», придбати квиток на літак можна за «ковідну тисячу». Розклад рейсів особливо потішить затятих мандрівників.

В нас виліт о 8:30 ранку, крім понеділка. А виліт зі Львова в 20:30 вечора. Тобто всі люди, які хочуть потрапити в Карпати чи будь-яку локацію у Львівській області чи інших областей – вони мають можливість, - генеральний директор української авіакомпанії, Євген Хайнацький.

Ба більше: Львів - це не кінцева точка прильоту, а лиш нетривала зупинка. Звідси залізний птах попрямує до Праги, Тбілісі чи Барселони. І частина пасажирів першого рейсу таки полетіли далі до столиці Чехії. Вже з 22 грудня авіакомпанія почне виконувати перельоти до Барселони, а з 28-го - до грузинської столиці.

Ми як лоукостер і авіаперевізник намагаємось надати пасажирам прийнятні ціни, які спонукатимуть людей до подорожей на рейсах нашої авіакомпанії. Починаються вони від 1500 грн і на різні дати залежать від попиту, - Олександр Джиджора, комерційний директор української авіакомпанії.

Наразі здійснювати перельоти за цими напрямками компанія планує до кінця зими. Згодом перевізник хоче відновити сполучення із Грецією та розширити географію польотів до Єгипту і Туреччини. Загалом же на новорічно-різдвяні свЯта найбільшим попитом користуються європейські країни, кажуть в аеропортУ.  

Німеччина дуже гарно завантажується: Дюссельдорф, Берлін, Меммінген, дуже гарний розклад в цю зиму нам дали «Ryanair», що було дуже великим здивуванням, вони теж переважно тільки літом дають дуже багато рейсів, - директорка Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького, Тетяна Романовська.

Ще одним улюбленим напрямком українців на зимові свята є також Англія.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Запорізька авіакомпанія "Мотор Січ" відновлює рейси "Київ-Львів" на 50-річних літаках Запорізька авіакомпанія "Мотор Січ" відновлює рейси "Київ-Львів" на 50-річних літаках
З 24 червня з Києва до Львова курсуватимуть лайнери, які зійшли з конвеєра ще у 1971, 1972 і 1973-х роках.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Loading...
Load next