Нардеп "Слуги народу" купив телевізійний канал: поділився новиною у своєму Facebook

Нардеп "Слуги народу" купив телевізійний канал: поділився новиною у своєму Facebook
Нардеп під час свята підписав з менеджментом угоду про невтручання у редакційну політику.

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова "4 канал". Пише "Українська правда".

Ковальов в коментарі "Українській правді" розповів, що незабаром оприлюднить офіційну позицію з цього питання.

Згідно з відкритими даними ТОВ "ТРК "ІНТЕРРАДІО", засновником юридичної особи є Олексій Ковальов, частка його власності 100%. Сума статутного фонду вказана 4 363 511 грн.

Фото: УП

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Висувають умови й ставлять ультиматуми": на телеканалі "UA: Перший" заявили про тиск з боку Офісу президента "Висувають умови й ставлять ультиматуми": на телеканалі "UA: Перший" заявили про тиск з боку Офісу президента
Ведуча ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: Перший" Мирослава Барчук заявила про тиск із боку Офісу президента України Володимира Зеленського.
Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео) Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео)
Народна депутатка України від фракції "Слуга народу", Елла Рєпіна з`явилася у Верховній Раді з сумкою від французького дому моди Dior. Вартість такої моделі аксесуару становить $2,285 тисячі - 62 152 тисячі гривень.
Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом
Верховний Суд скасував протокол ЦВК від 19 травня 2021 року про встановлення результатів виборів в окрузі 87 та визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Loading...
Load next