"Я тобі камеру поламаю": керівнику ресторану в Одесі, який накинувся на журналістів оголосили підозру (відео)

"Я тобі камеру поламаю": керівнику ресторану в Одесі, який накинувся на журналістів оголосили підозру (відео)
Адміністратор вимагав зупинити відеозйомку та наніс удар в область тулуба операторові.

Керуючому одеського ресторану, який атакував знімальну групу телеканалу "Думська", 13 жовтня, повідомлено про підозру в перешкоджанні роботі журналістів та погрозах. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

За процесуального керівництва прокурорів Суворовської окружної прокуратури Одеси повідомлено про підозру адміністратору - керуючому ресторану за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів телеканалу "Думская. TV" та погрози насильством, - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що 4 жовтня 2021 року журналісти знімали відеосюжет щодо фактичного стану справ з закладами громадського харчування у гідропарку "Лузанівка" в Одесі. Під час зйомок біля одного з ресторанів, адміністратор, використовуючи брутальну лайку та погрози застосування фізичного насильства, впливав на журналістів з метою перешкоджання виконанню їхніх професійних обов’язків, вимагав зупинити відеозйомку та наніс удар в область тулуба операторові.  

Відомо, що інцидент стався біля кафе "Лев", яке протягом усього курортного сезону незаконно працювало.

Нагадаємо, що 4 жовтня під час інтерв’ю із головою правління державного "Укрексімбанку" Євгеном Мецгером у знімальної групи забрали техніку та видалили відеозаписи. Тим часом в самому банку вважають, що інформація, яка цікавила журналістів, є "банківською таємницею". Окрім цього дипломатичні представництва США та Великої Британії засудили вчинок Мецгера,  а Національна поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "перешкоджання законній професійній діяльності журналістів".

Читайте також
Напад на журналістів у кабінеті голови "Укрексімбанку": фігурантам не вдалося вручити підозри (відео) Напад на журналістів у кабінеті голови "Укрексімбанку": фігурантам не вдалося вручити підозри (відео)
Фігурантам справи про напад на журналістів так і не вручили підозри. Правоохоронці наразі не знають, де вони знаходяться, тому залишили їм повістки на допит за місцем роботи.
Одному зі службовців "Укрексімбанку" вручили підозру щодо нападу на журналістів "Схем" Одному зі службовців "Укрексімбанку" вручили підозру щодо нападу на журналістів "Схем"
Також правоохоронці встановлюють місцеперебування ще одного службовця банку, відносно якої також склали повідомлення про підозру.
Напад на журналістів у кабінеті Мецгера: відстороненому голові "Укрексімбанку" вручили нову підозру (відео) Напад на журналістів у кабінеті Мецгера: відстороненому голові "Укрексімбанку" вручили нову підозру (відео)
Тепер Мецгеру загрожує штраф до 8,5 тисячі гривень, або до 5 років тюрми, чи позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Loading...
Load next