Компанія записана на брата Шефіра: у Росії розпочався показ нового сезону українського серіалу "Свати"

Компанія записана на брата Шефіра: у Росії розпочався показ нового сезону українського серіалу "Свати"
Серіал "Свати" авторства студії "Квартал 95" виходить із 2008 року. З 2009 року серіал показують і в Росії.

Державний телеканал РФ "Россия 1" з 27 грудня запустив показ сьомого сезону українського серіалу "Свати", знятого пов'язаною із президентом України Володимиром Зеленським компанією. Відповідний анонс опубліковано на YouTube-каналі "Россия 1".

Зазначимо, що у програмній сітці серіал посідає місце між випуском інформаційної програми "Вести" та токшоу "Вечер с Владимиром Соловьевым", його транслюють із понеділка до четверга о 21.20.

Додамо, що в Україні новий сезон серіалу вийшов на каналі "1+1" на тиждень раніше — 20 грудня. Серіал виходить по дві серії одразу — повтор минулої серії та нова.

Спершу серіал знімала студія "Квартал 95", заснована Зеленським. Але журналіст Євген Куксін у своєму Telegram зазначає, що у титрах нового сезону творцями вказано іншу компанію — "Кіностолиця". Її записано на Бориса Шефіра — брата першого помічника президента України Сергія Шефіра — та режисера Андрія Яковлєва.

Президент України Володимир Зеленський у своїх деклараціях щороку вказує на отримання роялті від "Кіностолиці". Також доходи від цієї компанії отримує чоловік Гульсани Мамедієвої, яка працює заступницею міністра цифрової трансформації. А ще у фінансовому звіті партії "Слуга народу" за 2019 рік зазначено виплати "Кіностолиці" на 1,5 млн грн, — повідомляє журналіст.

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів чи має відношення до продажу серіалу "Слуга народу" закордон.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Серіал "Свати" продовжили транслювати російською: глядачам не сподобався український дубляж (відео) Серіал "Свати" продовжили транслювати російською: глядачам не сподобався український дубляж (відео)
Компанія "1+1 медіа" вирішила транслювати свої фільми та серіали мовою оригіналу. Відповідне рішення група ухвалила після критики українського дубляжу серіалу "Свати".
У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео) У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
"Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео) "Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео)
Кондратюк вимагає заборонити виступи російських артистів в Україні до повернення Криму і відновлення контролю над східними кордонами країни.
Loading...
Load next