"Не може сам їсти": адвокат Саакашвілі заявив, що політик важить менше, ніж після припинення голодування

"Не може сам їсти": адвокат Саакашвілі заявив, що політик важить менше, ніж після припинення голодування
Саакашвілі погодився на переведення у шпиталь у Горі — "для отримання інтенсивної терапії, завершення голодування та реабілітації".

Третій президент Грузії, громадянин України Михайло Саакашвілі, якого повернули зі шпиталю до в'язниці в Грузії, перебуває у тяжкому стані, він не може сам їсти. Про це заявив адвокат політика Шота Тутберідзе, повідомило видання "Грузия Online".

Він зазначив, що Саакашвілі не закінчив реабілітаційного курсу і зараз його вага навіть менша, ніж була після закінчення голодування.
 

Стан здоров'я, зрозуміло, в цих умовах не покращиться і залишається, як і раніше, тяжким. Він практично не може вживати їжу, курсу його лікування не завершено. Також складні його медичні показники в усіх аспектах, — стверджує захисник.
 

Також адвокат заявив, що ув'язненому політику обмежили комунікацію: адвокатам не дають змоги обмінюватися з ним листами, що є обмеженням прав засудженого. Крім того, до політика не пускають його особистого лікаря.

Але не дивлячись на труднощі, додав Тутберідзе, експрезидент "зберігає боєздатність і має намір боротися доти, доки грузинський народ не переможе у цій боротьбі".

Нагадаємо, раніше Саакашвілі насильно перевезли до в'язниці зі шпиталю.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Через голодування: лікарі заявили, що стан здоров'я Саакашвілі не покращується Через голодування: лікарі заявили, що стан здоров'я Саакашвілі не покращується
Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення — сфальсифікованими.
Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я
У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а звинувачення на його адресу сфальшованими.
Саакашвілі відмовився лягати до в'язничної лікарні та починати їсти Саакашвілі відмовився лягати до в'язничної лікарні та починати їсти
Український омбудсмен Людмила Денісова відвідала екс-президента Грузії та громадянина України Михайла Саакашвілі у грузинський в'язниці. Вона дізналася про стан його здоров'я та його плани щодо голодування та переведення до лікарні.
Loading...
Load next