Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ

Саакашвілі офіційно припинив голодування — ЗМІ
Особистий лікар Саакашвілі Ноколоз Кіпшидзе заявив, що колишній президент Саакашвілі офіційно скасував голодування відразу після того, як його перевели в Горійський військовий госпіталь.

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі припинив голодування на 50 день після того, як його перевезли з тюремної лікарні у військовий госпіталь. Про це повідомив особистий лікар політика Ніколоз Кіпшидзе, передає DW.

Він досі перебуває в небезпечному для життя стані, його помістили в палату інтенсивної терапії, - сказав Кіпшидзе.

За словами лікаря, ще в четвер ув'язнений політик втратив свідомість. Тоді медики закликали владу перевести його в звичайну клініку, заявивши, що його життя знаходиться в небезпеці.

Грузинська влада спершу відхилила медичні рекомендації, але міністр юстиції Раті Брегадзе заявив у п'ятницю, що вони готові перевести Саакашвілі у військовий госпіталь, "де його здоров'я і безпека будуть захищені".

Раніше Міхеіла Саакашвілі доставили до військового шпиталю у місті Горі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі
Депутат парламенту Давид Сергієнко повідомив журналістам, що госпіталь у Горі працює за стандартами медичної служби НАТО.
"Прийняв рішення вбити мене": Саакашвілі заявив, що через лікування у військовому шпиталі йому стало ще гірше "Прийняв рішення вбити мене": Саакашвілі заявив, що через лікування у військовому шпиталі йому стало ще гірше
У Грузії Саакашвілі проходить у декількох кримінальних провадженнях.
Loading...
Load next