Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр

Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр
На всій території України у неділю очікується погіршення погодних умов. Буде мокрий сніг та дощ, а на дорогах - ожеледиця.

9 січня в західних, північних, центральних та східних областях на дорогах ожеледиця, вночі в Карпатах, на Рівненщині, Житомирщині, вранці та вдень на Київщині значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, - застерігає ДСНС.

Приріст снігового покриву 4-10 см. Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах та вулицях. Повідомляє ДСНС.
 

Також 8-10 сiчня на рiчках басейну Прип'ятi продовжиться пiдйом рiвнiв води на 0,1-0,3 м над рiвнями.

В Укргідрометцентрі оголосили похолодання до -12 градусів.

Температура вночі 1-6° морозу, у східних областях 7-12° морозу, вдень від -2° до +3°, у південній частині 4-9° тепла, - зазначається у прогнозі.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру
На сьогодні по всій Україні оголошено штормове попередження.
З початку тижня в Україні погіршення погодних умов (відео) З початку тижня в Україні погіршення погодних умов (відео)
Варто очікувати сильного вітру, мокрого снігу та ожеледиці.
Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото) Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото)
Рятувальники повідомили, що вже невдовзі Україна зустріне перші осінні заморозки. Температура повітря суттєво опуститься на території більшості областей.
Loading...
Load next