В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру

В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру
На сьогодні по всій Україні оголошено штормове попередження.

В Україні оголошено штормове попередження. Синоптики попереджають про потужний вітер та ожеледицю на дорогах. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні очікуються пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах, крім півдня, ожеледиця. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Синоптики зазначають, що такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи підприємств енергетики, комунального господарства, порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях.

Попередження про стихійні метеорологічні явища по Київщині. 15 січня пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності, жовтий, — йдеться в повідомленні.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр
На всій території України у неділю очікується погіршення погодних умов. Буде мокрий сніг та дощ, а на дорогах - ожеледиця.
У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео) У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео)
Синоптики наголосили, що протягом сьогоднішнього дня у Карпатах очікується мінлива, дощова та вітряна погода через атмосферні фронти з північного заходу Європи.
З початку тижня в Україні погіршення погодних умов (відео) З початку тижня в Україні погіршення погодних умов (відео)
Варто очікувати сильного вітру, мокрого снігу та ожеледиці.
Loading...
Load next