Помер колишній керівник СБУ Леонід Деркач

Помер колишній керівник СБУ Леонід Деркач
Помер колишній голова Служби безпеки України часів президентства Леоніда Кучми.

Леонід Деркач народився 19 липня 1939 року у місті Дніпро. Деркач – український політичний та державний діяч, генерал армії України. Трудовий шлях розпочав у 1957 році на Південному машинобудівному заводі, де він працював слюсарем.

З березня 1972 року Деркач старший працює в Управлінні КДБ УРСР у Дніпропетровській області, де був оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим відділу, начальником відділення. 1973 року закінчив Вищі курси КДБ.

Заступником начальника Дніпропетровського обласного управління Служби безпеки України Деркач почав працювати з листопада 1991 року. Головою Служби безпеки України він працював з квітня 1998 року до лютого 2001.

Про смерть повідомив народний депутат, а також син Андрій Деркач у Telegram.

З земного життя пішов батько. Мій друг. Мій наставник. Разом із ним пішла частина світу, який завжди був поряд, - повідомив народний депутат.

Також він додав, що відспівування відбудеться у неділю, 16 січня, о 12.00 у Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Критикували Кримську платформу: 15 тисяч ботів працювати на Росію у Києві (фото) Критикували Кримську платформу: 15 тисяч ботів працювати на Росію у Києві (фото)
СБУ ліквідувала велику ботоферму в Києві, яка на замовлення з Росії критикувала "Кримську платформу". Загалом проросійські дії здійснювались з 15 тисяч акаунтів, які публікували свої дописи від імені "пересічних громадян".
Помер колишній прем'єр-міністр України та голова СБУ Євген Марчук Помер колишній прем'єр-міністр України та голова СБУ Євген Марчук
На 81-му році життя помер перший голова СБУ, експрем'єр, колишній міністр оборони та секретар РНБО Євген Марчук, який навіть у похилому віці продовжував працювати на благо України.
Loading...
Load next