Андрія Шевченка звільнили з посади тренера "Дженоа"

Андрія Шевченка звільнили з посади тренера "Дженоа"
Українець пропрацював на посаді майже два місяці.

Українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського "Дженоа". Про це повідомляється на офіційному сайті генуезького клубу.

Причину звільнення Шевченка у повідомленні керівники "Дженоа" не повідомили. Однак останнім часом у клубі розглядали можливість звільнення Шевченка через негативні результати команди: "Дженоа" під керівництвом українця здобула лише одну перемогу в 11 матчах.

Звільнення Шевченка могло відбутися ще після матчу проти "Спеції", у якому "Дженоа" зазнала мінімальної поразки з рахунком 0:1. Однак українцеві дали відпрацювати ще й поєдинок проти "Мілана" у Кубку Італії, який генуезці також програли, щоправда, у додатковий час з рахунком 1:3.

Таким чином, Шевченко відпрацював на посаді головного тренера "Дженоа" близько двох місяців. Його призначили тренером 7 листопада 2021 року, тобто відпрацював він лише 69 днів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Сиренко продав чемпіонський пояс WBC Asia на благодійному аукціоні Сиренко продав чемпіонський пояс WBC Asia на благодійному аукціоні
Трофей пішов з молотка на аукціоні за 70 тисяч гривень.
Бех-Романчук здобула "срібло" на чемпіонаті світу з легкої атлетики у потрійному стрибку Бех-Романчук здобула "срібло" на чемпіонаті світу з легкої атлетики у потрійному стрибку
Останній змагальний день на чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні розпочався для України з виступу Марини Бех-Романчук. Українка виступить відразу у двох дисциплінах.
Loading...
Load next