Ребров і надалі тренуватиме збірну України

Ребров і надалі тренуватиме збірну України

Українська асоціація футболу висловила повну підтримку й довіру головному тренеру збірної України з футболу Сергію Реброву та його тренерському штабу.

Про це повідомляють на сайті УАФ.

Під час засідання виконкому УАФ одним з головних питань був розгляд виступів збірних команд. У цілому Виконком УАФ підтримав напрямок розвитку національної збірної. Після обговорення виступів збірної за пропозицією президента УАФ Андрія Шевченка було висловлено повну підтримку Сергію Реброву та його тренерському штабу. Цю пропозицію підтримали всі члени виконкому. 

Сергій Ребров подякував за довіру й наголосив, що вірить у потенціал команди.

Тепер збірна готуватиметься до виступів у Лізі націй, матчі якої розпочнуться вже у вересні, та кваліфікації до чемпіонату світу – 2026. 

Перед стартом національної команди в Лізі націй ми проаналізуємо її виступи, а також виступи двох юнацьких і олімпійської збірної на засіданні комітету національних збірних, – зазначив президент УАФ Андрій Шевченко.

Нагадаємо, Українські компанії беруть участь у розробці новітнього турецького винищувача

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
Loading...
Load next