У низці країн ЄС відбулися масові антиковідні протести

У низці країн ЄС відбулися масові антиковідні протести
У низці країн ЄС вчора, 15 січня, відбулися масові акції протесту проти обмежень, запроваджених з метою боротьби з коронавірусом.

У Німеччині демонстрації проходили по всій країні. У деяких містах прихильники обмежувальних заходів влаштовували також контрдемонстрації. Повідомляє DW.

У центрі Гамбурга відбулася демонстрація прихильників обмежувальних заходів. За даними поліції, у ній узяли участь близько 2900 людей. Масові виступи відбулися також у

  • Мюнхені;
  •  Фюрті;
  •  Ганновері;
  •  Оснабрюку;
  •  Шверіні;
  •  Фленсбурзі.

 У Дюссельдорфі у протесті взяли участь близько 7000 осіб, у Фрайбурзі – близько 6000. За даними німецької поліції, всі суботні акції пройшли переважно мирно.

Масові протести проти карантинних обмежень та обов'язкової вакцинації відбулися також у столиці Австрії Відні. На вулиці вийшли близько 27 тисяч людей, двох осіб затримали.

У Римі учасники виступали проти запровадження обов'язкової вакцинації проти коронавірусу для жителів віком від 50 років.

У Нідерландах свої заклади, попри заборону, відкрили численні власники кафе, барів та ресторанів. Таким чином, вони висловили своє обурення проти обмежень.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Києві проходить марш “антивакцинаторів” (фото, відео) У Києві проходить марш “антивакцинаторів” (фото, відео)
Мітингувальники перекрили 9 вулиць.
Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео) Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео)
Через збільшення показників захворювання на коронавірус, прогнозують, що певні регіони будуть віднесені до іншого рівня епідбезпеки. Першу дозу вакцини у Львівській області отримало 17.1% населення, а другу - 13%.
"Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео) "Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео)
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд не планує впроваджувати повний локдаун у всій країні.
Loading...
Load next