У Києві проходить марш “антивакцинаторів” (фото, відео)

У Києві проходить марш “антивакцинаторів” (фото, відео)
Мітингувальники перекрили 9 вулиць.

У столиці на площі біля Верховної Ради розпочався мітинг “антивакцинаторів”. Протестувальники вимагали скасувати карантин та відмовитись від примусових щеплень.

Як передає Українська правда, попри дощ, до стін парламенту прийшло кілька сотень людей, але люди ще підтягуються.

Фото: УП

Учасники маршу кричать:

Ні медичному тероризму!

Звичайно ж, усі вони – без масок.

Фото: УП

Підтримку акції висловила екснардепка Надія Савченко, яку нещодавно затримали в аеропорту з фальшивим COVID-сертифікатом.

 

У разі порушення, організаторам акції загрожує покарання за порушення правил карантину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тис. грн, для посадових осіб — від 34 до 170 тис. грн. За відсутність маски штраф — 170-255 грн.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео) Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео)
За дотриманням необхідних карантинних обмежень у громадському транспорті спостерігають водії, які у разі порушення правил мають викликати поліцію
В Туреччині стартує платна вакцинація: кому доведеться платити В Туреччині стартує платна вакцинація: кому доведеться платити
Українці теж можуть підпасти під категорію "платників".
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Loading...
Load next