Як влаштувати незабутнє побачення до Дня Святого Валентина? (відео)

Як влаштувати незабутнє побачення до Дня Святого Валентина? (відео)
Ми вирішили запитатися у фахівців, як краще підготуватися до вітання своєї другої половинки, де можна влаштувати романтичне побачення та яка культурна програма передбачена на свято Валентина у Львові.

Менше ніж тиждень залишилося до Дня святого Валентина і тому вже варто задуматися, чим здивувати свою другу половинку. Містяни кажуть, що 14-го лютого навіть просто на вулицях Львова у повітрі витає кохання.  
 
Для тих, хто ламає голову над тим, як створити для своєї коханої чи коханого особливу атмосферу у цей день, то фахівці кажуть, що є топ-3 безвідмовні варіанти, які можуть зробити ваше побачення незабутнім.

Перше це є на дахах з класною панорамою на Львів від яких перехоплює погляд і подих. Другий варіант це те, що кожному взимку хочеться тропіків і тому повечеряти під пальмою в прямому значенні цього слова у Львові також можливо. Це можна зробити в тропічній оранжереї котра допомогла підкорити не одне жіноче серце, — Наталія Мартинюк організаторка романтичних побачень. 

І третій варіант, більш класичний, — вечеря у вишуканому ресторані. Зазначимо, що чимало закладів у Львові у День закоханих готують спеціальну програму для своїх відвідувачів.  

Верхньому залі у нас буде романтична атмосфера, поцілунки й так далі. А у нижньому Анти-Валентинів день. Туди сходять усі у кого немає пари і там вже будуть собі знаходити пару до кінця вечора. Ми запрошуємо київського діджея і з 9-ї годинки в нас починається програма: коктейлі, танці багато подарунків, — Анастасія Горват, директорка ресторану.

Але зауважимо, що столики у ресторанах варто бронювати заздалегідь, бо у день «Х» місць може не залишитися. А поціновувачам культурного дозвілля слід звернути увагу на концертні афіші. Зокрема 14-го лютого у Львові виступатимуть гурт KAVERzni  та Pianoboy. А напередодні свята 13-го лютого для львів’ян та гостей міста виступатиме гурт «МЕРІ», який презентує пісню «Бути з тобою». 

Повинні прозвучати більшість пісень, які мають відношення до кохання, а так сталося, що практично усі пісні мають відношення до кохання, тема ж одна і ми будемо вже керуватися реакцією публіки, як буде приймати зал. Тому я запрошую усіх у Львів відвідувати наш концерт, не відвідувати – неважливо. Але повірте сама аура міста вона сприяє таким романтичним почуттям, як кохання, — Віктор Винник, соліст гурту «МЕРІ». 

А щодо того, які подарунки обрати, то це вже залежить від вподобань вашої пари. Але ювелірні прикраси, вишукані елементи декору та приємні дрібнички завжди користуються популярність. Зазначимо, що зростає попит і на більш пікантні подарунки.   

Парні іграшки. Все ж таки все для кохання, не тільки для інтимної близькості, а вже більш для такої глибокої та ніжної любові. Для коханої пари найпопулярніше це аромасвічки, усе для масажу, фантастична нижня білизна, все для захисту та найголовніше для кохання, — Катерина Ескіна, продавчиня магазину для дорослих. 

І головне, що радять фахівці, це купляти подарунок заздалегідь. Окрім того, що таким чином у вас буде більше часу на обрання кращого варіанту, це ще й дозволить зекономити. 

В день свята, зокрема Валентина дуже дорожчають деякі товари, зокрема квіти і це логічно, тому немає чого ображатися на продавців, а в нас є можливість, якщо ми їх замовити наперед. Наприклад, зараз, то отримати за абсолютно нормальними цінами  і продавці також вам будуть теж вдячні, що вони в переддень, коли в них буде дуже багато покупців, дуже багато замовлень не будуть відволікатися на вас, — Людмила Калабуха, маркетологиня. 

День святого Валентина припадає на наступний понеділок. Тож ще є трохи часу, щоб подумати над тим, як висловити свої почуття особливій для вас людині. 

 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Хто такий Святий Валентин і чи насправді він є покровителем усіх закоханих (відео) Хто такий Святий Валентин і чи насправді він є покровителем усіх закоханих (відео)
У ці дні лютого пари готуються до свята усіх закоханих, а покровителем вважають св. Валентина, тож частенько прямують до храмів, де зберігаються мощі святого, аби попросити взаємно та вічного кохання. Та ким же насправді був святий Валентин — у сюжеті.
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
"Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео) "Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео)
Український шоу-мен, саунд-продюсер та DJ Назарій Гук, якого більшість українців знають під псевдонімом JULIK, на піку популярності відомого DZIDZIO не побоявся покинути гурт та зайнятись сольною кар’єрою. У відвертому та ексклюзивному інтерв’ю телеканалу “ПравдаТУТ Львів” артист розповів, як будує зараз свою сольну кар’єру, як заробляв гроші у період карантину, навчання в консерваторії в Італії й булінг, який довелось пережити в той час.
Loading...
Load next