Спрощене розмитнення «євроблях» завершилося: нові умови (відео)

Спрощене розмитнення «євроблях» завершилося: нові умови (відео)

Спрощене розмитнення «євроблях» завершилося. Тепер пільгово розмитнити авто, пригнане з Європи, неможливо. Але якщо ви не оформите мито на машину з іноземною реєстрацією, яку ввезли в Україну на тимчасових умовах, доведеться заплатити штраф. Адже це - порушення митного законодавства.

До слова , впродовж пільгового періоду розмитнення Львівська митниця оформила близько 5000 автівок.

Львівською митницею було оформлено 4785 транспортних засобів та сплачено до державного бюджету майже 130 мільйонів гривень, - каже Данііл Меньшиков, в.о. начальника Львівської  митниці.

За недотримання митних режимів тимчасового ввезення та транзиту порушників притягуватимуть до адміністративної відповідальності відповідно до Митного кодексу України.

За перевищення сроків тимчасового ввезення тз в Україну ,згідно цієї статті карається накладанням штрафу у розмірі 10000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян , або конфіскацією цих тз. Штраф приблизно  170тис. грн, - пояснює Данііл Меньшиков.

Водночас розмитнення «євроблях» за новими правилами викликає занепокоєння у більшості власників машин. Адже вартість легального розмитнення автомобіля з іноземною реєстрацією включає такі обов’язкові платежі: акцизний збір, ПДВ, пенсійний збір на рівні 3-х відсотків і ввізне мито.

З приводу клієнтів , звичайно, що їх зараз набагато менше , тому , що діючими ставками не всі задоволені. І не всі мають змогу розмитнюватися по діючих ставках. Що чекає таких водіїв автомобілів європейської реєстрації , які не встигли оформитися під час пільгового періоду ну на них пошириться відповідальність, - розказує Андрій Багатенко, брокер.

Тож, якщо не хочете сплачувати захмарні штрафи, вчасно розмитніть своє авто.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дрифт на Софійській площі: Міністерство культури звернувся до правоохоронців Дрифт на Софійській площі: Міністерство культури звернувся до правоохоронців
Українська реперка Alyona Alyona, яка також брала участь у зніманні реклами, отримала повістку прийти на допит.
Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020 Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко офіційно оголосив склад національної команди, яка гратиме на цьогорічному Євро-2020.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next