Візьме участь у заходах до Дня Незалежності: в Україну прибув військовий оркестр США (відео)

Візьме участь у заходах до Дня Незалежності: в Україну прибув військовий оркестр США (відео)
У День Незалежності України, 24 серпня, в Києві на Хрещатику відбудеться святковий парад Збройних сил України. Ймовірно, що оркестр ВМС США також візьме участь у ньому й пройдеться "коробкою" по головній вулиці столиці.

До столиці України прибув оркестр Військово-повітряних сил США в Європі, який візьме участі в офіційних урочистостях з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Про це у соцмережі Twitter повідомило Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні.

Вітаємо учасників оркестру ВПС США в Європі (USAFE), які щойно прибули до Києва, щоб відзначити 30-ту річницю незалежності України! Підтримка в її прагненні відстояти свій суверенітет та зберегти незалежність сильніша, ніж будь-коли, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, самі ж учасники оркестру ВМС США розповіли, що надзвичайно раді долучитися до урочистих заходів з нагоди святкування 30-річчя Незалежності й з нетерпінням чекають їхніх музичних та військових колег зі всієї України.

Ми налагоджуємо унікальні зв'язки завдяки музиці та сподіваємося на зміцнення наших партнерських відносин під час виступу для народу України, - заявив старший сержант Метью Еріксон.

Проте, наразі в американському посольстві не вказали, у в яких саме заходах братиме участь оркестр. Ймовірно, він проходитиме на військовому параді Хрещатиком, який відбудеться 24 серпня.

Нагадаємо, що Офіс президента вкотре не реагує на критику українців: цьогоріч на святкуванні Дня Незалежності виступлять артисти, які не можуть визначитися чий Крим. До того ж на цьогорічне шоу, яке відбудеться на стадіоні "Олімпійський", покликали Софію Ротару, яка продовжує виступати в Російській Федерації. 

Святкування ж триватимуть з 22 до 24 серпня у багатьох українських містах, зокрема і у столиці також. У ці три дні всі події пройдуть під гаслом – "Ти у мене єдина".

Читайте також
У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео) У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео)
Перша репетиція параду з нагоди 30-річчя Незалежності України у центрі Києва завершилась ввечері 18 серпня. Окрім цього, такі ж репетиції були заплановані ще на 20 і 22 серпня.
Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео) Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео)
Під час параду з нагоди святкування 30-річчя Дня Незалежності України над головною вулицею столиці Хрещатиком, пролетить транспортний літак "Мрія" — найбільший вантажний літак у світі.
У Києві на концерті до Дня Незалежності "оживили" Кузьму Скрябіна (відео) У Києві на концерті до Дня Незалежності "оживили" Кузьму Скрябіна (відео)
На концерті "Незалежність в нашій ДНК" на стадіоні "Олімпійський" виступив гурт "Скрябін", з яким разом "заспівав" померлий лідер Кузьма.
Loading...
Load next