Відсьогодні люди старші 60 років можуть оплатити комунальні послуги з коштів єПідтримки

Відсьогодні люди старші 60 років можуть оплатити комунальні послуги з коштів єПідтримки
Тисячу гривень, яку щеплені проти коронавірусу українці отримують за програмою "єПідтримка", можна буде витрачати на оплату комунальних послуг.

Завдання Уряду – надати реальну підтримку всім учасникам програми єПідтримка. Саме тому в черговий раз розширили програму. Вразливі групи громадян зможуть витратити 1000 грн на соціальні потреби. Окрім того, ми стимулюємо українців посилити свій захист від COVID-19 та зробити бустерне щеплення, і вже з середини березня почнемо виплачувати їм додатково 500 грн, - зазначив заступник Міністра економіки України Олександр Грибан.

У своєму Telegram-каналі Михайло Федоров.

Термін, коли ви можете витратити 1 000 грн, теж збільшився. Уже не 4 місяці, а 9!

Нагадаємо, що  "Тобі личить твоя відставка": студенти під Офісом президента вимагають відставки Шкарлета (відео). Біля будівлі Офісу президента на вулиці Банковій зібралося близько 500 людей, люди продовжують прибувати.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вакцинація у Польщі: заробітчан з України вакцинуватимуть на кордоні Вакцинація у Польщі: заробітчан з України вакцинуватимуть на кордоні
Українські заробітчани, які їдуть до Польщі на заробітки, будуть в обов'язковому порядку проходити вакцинацію від коронавірусу на українсько-польському кордоні.
Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V" Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V"
В Україні провели дослідження, за результатами якого стало відомо, що майже дві третини українських громадян не вакцинувалися б російською вакциною - "Спутником V".
Не вакцинуєшся - пиши заяву за власним: чи звільнять лікарів, які не щепитимуться
У Міністерстві охорони здоров’я нагадують, що щеплення від коронавірусу є добровільним. У Львівському центрі легеневого здоров’я дозу вакцин отримають щонайменше 70% працівників.
Loading...
Load next