Володимир Зеленський привітав українців з Днем єднання (відео)

Володимир Зеленський привітав українців з Днем єднання (відео)
Президент наголосив, що лише об'єднавшись ми зможемо захистити Україну.

16 лютого в Україні оголосили Днем єднання. Цього дня буде піднято державний прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах, виконано о 10:00 державний гімн України. Президент України Володимир Зеленський привітав українців з нагоди свята.

Сьогодні важливий день — день єднання нас усіх. Ми різні! Різного віку, різної статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів, різних знань, мов, релігій, але об'єднує нас єдине бажання — бажання жити, жити в мирі, жити щасливо, однією родиною, з дітьми, з батьками, — зазначив Зеленський.

Він зокрема додав, що ми маємо на це повне право, адже перебуваємо у себе вдома, в Україні.

І ніхто наш дім не буде так любити, як ми любимо, і ніхто, тільки ми разом зможемо наш дім захистити. З Днем єднання, синьо-жовті! З Днем єднання, Україно! Схід, захід, південь, північ - звучить тільки разом, але звучить сильно.

В Києві тим часом до Дня єднання минуло урочисте підняття Державного прапора України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Нам точно усміхнеться доля": Зеленський привітав українців із Днем української державності (відео) "Нам точно усміхнеться доля": Зеленський привітав українців із Днем української державності (відео)
День української державності цьогоріч відзначають вперше.
День Незалежності України: Зеленський оголосив програму заходів святкування День Незалежності України: Зеленський оголосив програму заходів святкування
Слоган цьогорічного Дня Незалежності є - "Ти у мене єдина", який символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців.
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Loading...
Load next