У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені

У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені
Компанія Patreon пояснила, чому заблокувала сторінку "Повернись живим" у розпал вторгнення Росії на територію України. Там сказали, що вони "проти підтримки насильства".

Відповідь компанії оприлюднили у Twitter служби підтримки. Після цього на акаунт обвалився шквал критики користувачів. Повідомляє Twitter Patreon.

Слід зауважити, що акаунт фонду заблокували, коли зібрали вже щонайменше кілька мільйонів гривень для наших захисників. Одразу після блокування стало відомо, що "заморозили" понад 250 тисяч доларів.

Ми розуміємо бажання людей підтримувати гуманітарну діяльність в Україні. Patreon не дозволяє кошти, зібрані на платформі, використовувати для підтримки насильства або придбання військової техніки, – дослівний переклад твіту Patreon.

Також там була друга частина в публікації. У ній вказали, що наразі проводять розслідування. Після нього сторінку українського фонду можуть остаточно видалити. В такому разі є два варіанти розвитку подій:

  • засновнику сторінки кампанії "Повернись живим" повернуть кошти, які вже були переказані;
  • гроші повернуться на рахунки всіх, хто робив благодійні внески.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Помер учасник російсько-української війни Юрій Данилів Помер учасник російсько-української війни Юрій Данилів
Юрій Данилів з 2015 року служив у 53 окремій механізованій бригаді, на посаді командира розвідувального взводу.
Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео) Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео)
Командування Об'єднаних сил ЗСУ 5 лютого відзначає другу річницю створення. З цієї нагоди військові опублікували потужне відео з тренувань на землі, в морі та в повітрі.
Loading...
Load next