Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб

Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб
На базі заводу Єврокар на Закарпатті відкрився логістичний хаб, через який з ЄС до України доправлятимуть гуманітарні вантажі, у тому числі залізницею.

На базі заводу запустився центр по доставці гуманітарних вантажів, який приймає допомогу від країн Євросоюзу для України, яка воює з військами російського окупанта, — йдеться у повідомленні.

Як зазначили в міністерстві, гуманітарні вантажі доправлятимуть до найбільш постраждалих територій країни — Києва, Харкова, Дніпра, Запоріжжя та Одеси. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури.

Локація хабу дозволяє отримувати та відправляти вантажі залізницею, оскільки має під’їзну колію двох видів — європейського зразка (1435) та українського (1520). Перший гуманітарний вантаж залізницею із хабу відправився до Харкова, — зазначається в дописі.

Пріоритетними типами вантажів є медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування довготривалого зберігання, одяг, бутильована вода, дитячі продукти (їжа, підгузки тощо), спальні мішки та каремати.

У міністерстві просять надавати вантажі цілими упаковками, бажано на піддонах. Деталі про те, як передати допомогу, можна дізнатись за телефоном +380 50 96 12 607.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Як не збожеволіти під час війни: поради (відео) Як не збожеволіти під час війни: поради (відео)
 Якщо охоплює паніка чи хвилювання, спеціалісти радять внормувати свій сон, виконувати дихальні вправи, виливати свої думки та почуття на папір тощо.
Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб
Розкішні маєтки російських олігархів конфіскують без виплат компенсацій, а потім у них поселять біженців із України, які рятуються від війни.
Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео) Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео)
22 січня 2015 року "кіборги" відійшли з руїн нового терміналу Донецького аеропорту. Його оборона тривала з 26 травня 2014-го - понад 240 днів.
Loading...
Load next