Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб

Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб
Розкішні маєтки російських олігархів конфіскують без виплат компенсацій, а потім у них поселять біженців із України, які рятуються від війни.

За словами віцепрем'єра, уряд може захопити особняки олігархів у Лондоні та використати їх для розміщення українських біженців. Домінік Рааб сказав, що підтримує ідею захоплення російської власності та перепрофілювання її для розміщення тих, хто тікає від конфлікту.

Він також сказав, що уряд запровадить закон, щоб зупинити «законодавство», коли клептократи використовують суди, щоб спробувати перешкодити журналістам повідомляти про те, як вони отримали своє багатство. Рааб сказав, що уряд «невдовзі» висуне пропозиції, щоб олігархи не наймали дорогі юридичні фірми, щоб захистити свої статки.

Ліз Трасс, міністерка закордонних справ Великобританії, заявила в понеділок, 28 лютого, що уряд опрацьовує "чорний список" пов'язаних із Путіним олігархів для введення санкцій.

Проте висловлювалися критичні зауваження щодо того, що процес тягнеться надто довго, і багато з них уже почали позбавлятися своїх активів.

Так, один із найбагатших олігархів Росії та колишній губернатор Чукотки Роман Абрамович продає футбольний клуб "Челсі" за 3 мільярди фунтів стерлінгів. Окрім того, на продаж піде й лондонська елітна нерухомість Абрамовича. ФК він фінансував понад 19 років.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги
Компанія запустила сайт для пасажирів, де можна буде отримати всю актуальну інформацію про евакуаційні рейси
Як не збожеволіти під час війни: поради (відео) Як не збожеволіти під час війни: поради (відео)
 Якщо охоплює паніка чи хвилювання, спеціалісти радять внормувати свій сон, виконувати дихальні вправи, виливати свої думки та почуття на папір тощо.
Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб
На базі заводу Єврокар на Закарпатті відкрився логістичний хаб, через який з ЄС до України доправлятимуть гуманітарні вантажі, у тому числі залізницею.
Loading...
Load next