У Сумській області прикордонники для зупинки автомобіля на блокпості застосували зброю

У Сумській області прикордонники для зупинки автомобіля на блокпості застосували зброю

Силовики в Сумській області були змушені відкрити вогонь по автомобілю, який не зупинився на блокпості. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє ДПСУ.

54-річний водій автомобіля марки "Lifan", під час наближення до контрольного посту, не виконав вимогу про зупинку та продовжив рух далі. Під час переслідування автомобіля-втікача водій своїми діями створив аварійну ситуацію та явну загрозу життю і здоров'ю наряду.

Після попереджувального пострілу охоронцями кордону було відкрито вогонь по колесах, внаслідок чого транспортний засіб зупинено.

Порушник перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння, що було підтверджено перевіркою алкотестером, результат вмісту алкоголю показав 2,06 проміле. Наразі громадянина передано працівникам Національної поліції.

Нагадаємо, ООН розширила підтримку програми шкільного харчування в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Позашляховик для ЗСУ: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили автівку на передову (відео) Позашляховик для ЗСУ: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили автівку на передову (відео)
Волонтери БФ «Гілка оливи» відправили на передову для наших військовослужбовців черговий позашляховик.
Народна тачанка: допомога на Схід (відео) Народна тачанка: допомога на Схід (відео)
Волонтери БФ «Народна армія» закуповують позашляховики для потреб захисників. Реквізити для допомоги: 4731 2196 1242 2869.
Loading...
Load next