Головні новини за 17 грудня: загроза штаму Омікрон, 650 млн гривень на дороги

Головні новини за 17 грудня: загроза штаму Омікрон,  650 млн гривень на дороги

Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна

Американські правоохоронці отримали ордер на доступ до телефона Алека Болдвіна щодо справи Галини Гатчінс. Про це повідомляє CNN. Зазначається, що в цей час потрібно отримати повідомлення, інформацію про дзвінки, світлини та відео, які пов'язані зі зйомками фільму "Іржа". Ця інформація може бути важливою та корисною для слідства.

"Омікрон є серйозною загрозою для нас": "Велика сімка" застерегла держави світу щодо нового штаму коронавірусу
 

Штам коронавірусу Омікрон продовжує поширюватися у світі. У ВООЗ вже встигли попередити про серйозну небезпеку цього штаму через його стрімке поширення. Водночас міністри охорони здоров'я країн Великої сімки (G7) теж стурбовані новим варіантом.

За наукові досягнення: Зеленський присвоїв президентські премії 10 львівським вченим

Розмір Національної премії України імені Бориса Патона у 2021 році становить 300 тис. грн кожна, а премії для молодих вчених – 40 тис. грн.

Будівництво доріг: компанія Коломойського отримає ще 650 млн гривень

Компанія "ПБС" з оточення олігарха Ігоря Коломойського 16 грудня визнана переможцем щодо двох тендерів на ремонт доріг із загальною вартістю 645 млн грн.

Росія опублікувала власний варіант договору зі США і НАТО про гарантії безпеки

Позиція Росії залишається незмінною – країна готова до розвитку відносин із НАТО на основі рівноправності з метою зміцнення загальної безпеки у євроатлантичному регіоні. При цьому глибина та зміст таких відносин залежатимуть від зустрічної готовності альянсу враховувати законні інтереси Росії.

"Україні – летальну зброю, а Путіна покарати": у Сенаті США виступили на підтримку Києва

У США 10 членів Сенату запропонували ухвалити резолюцію "на підтримку незалежної та демократичної України". Також у документі пропонують підтримати захист України від подальшої російської військової агресії.

 


 

Loading...
Load next