Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)

Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.

Аби вперше побачити свого малюка, правоохоронець прийшов до лікарні прямо із чергування. Компанію йому склали його побратими. Радісну звістку повідомили у МВС. На офіційній сторінці відомства у фейсбуці поділилися зворушливими світлинами. 

Вітаємо щасливих батьків і бажаємо Іванкові найміцнішого здоров‘я, щасливої долі та мирного неба, – підкреслили там.

Фото: МВС

І хоч виписка з пологового нині виглядає так, ми віримо, що дітки, які народжуються у такий час, виростуть найщасливішими, – переконані у МВС.

Фото: МВС

Саме заради них ми зараз стаємо сильнішими, єднаємося і боремося за наше майбутнє у незалежній Україні, – наголосили у Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, що звільнення від штрафів: що можна оплатити потім? (відео). В умовах воєнного стану Кабмін заборонив нараховувати та стягувати з людей штрафи, пеню чи річні відсотки, у разі несвоєчасної або неповної спати комунальних послуг усіх видів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У містах під Києвом росіяни систематично ґвалтують і вбивають місцевих, - Арестович У містах під Києвом росіяни систематично ґвалтують і вбивають місцевих, - Арестович
Армія РФ вдається до масованого знищення місцевого населення в містах біля Києва.
Loading...
Load next