Звільнення від штрафів: що можна оплатити потім? (відео)

Звільнення від штрафів: що можна оплатити потім? (відео)
В умовах воєнного стану Кабмін заборонив нараховувати та стягувати з людей штрафи, пеню чи річні відсотки, у разі несвоєчасної або неповної спати комунальних послуг усіх видів.

За невчасно сплачену комуналку українців не штрафуватимуть. Відповідне рішення прийняв Уряд напередодні, – повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. В умовах воєнного стану Кабмін заборонив нараховувати та стягувати з людей штрафи, пеню чи річні відсотки, у разі несвоєчасної або неповної спати комунальних послуг усіх видів.

Люди не повинні нести додатковий фінансовий тягар по оплаті комунальних послуг. Водночас сплата за комунальні послуги є великою підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах та потребують ресурсів, - повідомив Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій України.

До слова, Уряд звільнив від сплати ЄСВ частину українських підприємців. Йдеться про ФОПів І і ІІ груп, інші підприємці не платитимуть податки за тих працівників, які захищають Україну. Також відтерміновується сплата податків для всіх підприємств, які неспроможні їх заплатити.


Звільнення від сплати податку на землю та орендної плати за землю державної комунальної власності на всіх територіях, де ведуться бойові дії. Усе це на час воєнного стану та ще мінімум на рік після його завершення,  - наголосив Володимир Зеленський, Президент України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
В Україні подорожчало оформлення біометричних документів. Нові ціни за послуги В Україні подорожчало оформлення біометричних документів. Нові ціни за послуги
З 1 січня 2022 року підвищилася вартість оформлення деяких біометричних документів.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Loading...
Load next