Українські військові ліквідували генерал-майора, командувача 29-ї армії РФ

Українські військові ліквідували генерал-майора, командувача 29-ї армії РФ
Сили оборони України дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію збройних сил РФ на всіх напрямках.

Українські оборонці знищили командувача 29-ї армії Східного військового округу РФ генерал-майора Андрія Колеснікова. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Telegram.

Хороша новина: сьогодні став "двохсотим" командувач 29-ї армії Східного військового округу (ВВО) генерал-майор Андрій Колесніков, - написав він.

Це ж повідомив командир добровольчого батальйону МВС України "Луганськ-1", депутат Верховної Ради VIII скликання Артем Вітко.

Сили оборони України дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію збройних сил РФ на всіх напрямках. Суттєвих змін у положенні наших військ та військ противника протягом останніх шести годин не відбулося.

Нагадаємо, що "Кількість біженців з України досягла 2,5 млн осіб" — ООН. 11 березня - 16-й день повномасштабної війни з Росією. Російські окупанти наступають з півночі, сходу та півдня, обстрілюючи з артилерії та з повітря мирні міста.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next