У Білорусі вводять обмеження щодо карт Visa, Mastercard і Maestro

У Білорусі вводять обмеження щодо карт Visa, Mastercard і Maestro

"Беларусбанк" вводить обмеження щодо карт Visa, Mastercard і Maestro. Про це повідомляє пресслужба банку. Повідомляє УНН.

Білоруси за кордоном зможуть отримати готівку або витратити лише до 400 рублів протягом доби. Обмеження розпочали діяти від 00:00 13 березня. Також зазначається, що це "тимчасово".

Компанія Visa Inc. 5 березня оголосила про призупинення своєї діяльності в РФ. Платіжна система Mastercard також пішла з російського ринку через те, що Росія пішла війною проти України.

Нагадаємо, що майбутнє, яке для них уже закінчилося у фотографіях 79 убитих війною дітей, — Зеленський звернувся до італійців. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Каліфорнії утворилось "доларове" шосе У Каліфорнії утворилось "доларове" шосе
В окрузі Сан-Дієго в Каліфорнії тисячі доларів засипали шосе Interstate 5 після того, як одна з дверей бронеавтомобіля, що перевозив гроші, випадково відчинилася, і мішки з купюрами випали на дорогу.
"Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото) "Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото)
Американське видання CNN оприлюднило матеріал, який, зокрема, містить розмову із трьома анонімними нібито "колишніми високопосадовцями української військової розвідки". Вони розкрили деталі довгопланової та зірваної спецоперації України по затриманню бойовиків приватної компанії "Вагнера", яка підтримувалась США.
Loading...
Load next