Греція готова відновити пологовий будинок в Маріуполі, який постраждав внаслідок обстрілу російських окупантів

Греція готова відновити пологовий будинок в Маріуполі, який постраждав внаслідок обстрілу російських окупантів

Влада Греції запропонувала відновити зруйнований пологовий будинок у Маріуполі, який постраждав через обстріли російських військ.

Про це сьогодні, 18 березня, повідомив прем’єр-міністр країни Кіріакос Міцотакіс у твіттер.

Греція готова відбудувати пологовий будинок у Маріуполі, центрі грецької меншини в Україні, дорогому нашому серцю місті і символу варварства війни, – йдеться у повідомленні.

Також сьогодні, 18 березня, в КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради доставили з Австрії медикаменти, предмети догляду за немовлятами та сумки- кенгуру, пише Голос – Інфо.

Завдяки методу кенгуру, який став ще доступніший із наданими засобами, діти почуваються комфортніше, затишніше і спокійніше а їх евакуація, в разі потреби, стає простішою.

Фото: "Голос Інфо"

Адміністрація центру висловлює щиру подяку Волонтерському центру допомоги українцям  в Австрії  за надані медикаменти, — йдеться в повідомленні.

Фото: "Голос Інфо"

Нагадаємо, раніше ми писали про поради волонтерів, як народити в умовах війни та допомогти породіллі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next