Депортованим до рф українцям пропонують працевлаштування на Сахаліні — розвідка

Депортованим до рф українцям пропонують працевлаштування на Сахаліні — розвідка
Повідомляють зокрема про російський фільтраційний табір в Докучаєвську Донецької області.

Росіяни проводять масові заходи з переміщення українських громадян з окупованих територій до РФ. Після проходження фільтраційних таборів українців відправляють до економічно депресивних районів РФ. Як кінцевий пункт призначення називають низку північних областей, зокрема – Сахалін. Українцям «пропонують» офіційне працевлаштування через центри зайнятості. Ті, хто погоджується, отримують документи, які забороняють виїзд з російських регіонів протягом двох років.

Про це повідомляє Головне управління розвідки, передає ПравдаТУТ News.

Зокрема інформують про те, що сьогодні підтвердили інформацію про створення російського фільтраційного табору в Докучаєвську Донецької області.

Туди масово доправляють цивільне населення в якого вилучають документи. З людьми «працюють» співробітники ФСБ РФ. Їхня мета – пошук громадян, що брали участь в АТО/ООС, українських військових та правоохоронців. Далі людей переправляють до РФ, зокрема в Таганрог (Ростовська область) та Краснодарський край.

Є беззаперечні свідчення нелюдського поводження з українцями, ненадання медичної допомоги. Відзначаються проблеми із забезпеченням харчуванням.

У ГУР нагадують: примусове переміщення цивільного населення на територію держави-агресора, зокрема, дітей, є грубим порушенням міжнародного права, зокрема міжнародного гуманітарного права та черговим доказом поводження РФ як держави-терориста.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"росії вже, мабуть, не буде", — росіяни починають усвідомлювати плачевність ситуації в країні (відео) "росії вже, мабуть, не буде", — росіяни починають усвідомлювати плачевність ситуації в країні (відео)
СБУ опублікувала нову перехоплену розмову окупанта з родичами.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next