30 річниця створення СБУ: Зеленський вручив нагороди працівникам на захисті держави (відео)

30 річниця створення СБУ: Зеленський вручив нагороди працівникам на захисті держави (відео)
Президент подякував працівникам СБУ за вірну службу.

У 30-ту річницю створення Служби безпеки України Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди працівникам СБУ за мужність і самовідданість та зразкове виконання службового обов’язку під час захисту суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на повідомлення сайт Президента.

Ми відчуваємо ваш захист Української держави. Знаю, що багато офіцерів, службовців зараз перебувають на лінії фронту, виконують важливі операції. Але де б ви не були, ми всі захищаємо найголовніше, що в нас є, – нашу країну, – сказав глава держави.

Глава держави подякував працівникам СБУ за вірну службу Україні.

Нагадаємо, у Збройних Сил України зараз більше танків, ніж було до початку широкомасштабної війни – все завдяки трофейній техніці.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення "Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення
Українець протягом року двічі повідомляв про наміри скоїти замах на президента України Володимира Зеленського. Лист про підготовку замаху на Зеленського надіслав через e-mail до СБУ, поліції і прокуратури з телефону матері, з якою проживає.
Loading...
Load next