Розвідка Британії розповіла про успіхи українських військ на схід від Києва

Розвідка Британії розповіла про успіхи українських військ на схід від Києва

Українські війська зуміли знову зайняти міста та оборонні позиції в радіусі до 35 км на схід від Києва. Про це йдеться у щоденному публічному зведенні висновків розвідки, яке публікує Міноборони Британії. Повідомляє УП.

Українські контратаки та відступ російських військ на надмірно розтягнутих лініях постачання дозволили Україні знову зайняти міста та оборонні позиції в радіусі до 35 км на схід від Києва, - сказано у повідомленні.

Українські сили, ймовірно, продовжать спроби відтіснити російські війська на північний захід від Києва до аеродрому Гостомель, відзначається у зведенні.

На півдні України російські сили все ще намагаються обійти Миколаїв, прагнучи рухатися на захід у бік Одеси, але їхнє просування уповільнюється через проблеми з логістикою та опором України, вказує британська розвідка.

Напередодні міноборони Британії заявило, що успішні контратаки українських військових здатні завадити перегрупуванню російських військ і відновленню ними наступу на Київ.

Нагадаємо, що від трьох до п’яти років: за незаконне поширення інформації про переміщення ЗСУ можуть ув’язнити.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Генштаб заявив про звільнення низки населених пунктів Київщини та Чернігівщини Генштаб заявив про звільнення низки населених пунктів Київщини та Чернігівщини
Збройні сили відновили контроль над низкою населених пунктів Київської та Чернігівської областей.
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next