В Енергодарі фактично немає опалення, ситуація критична – мер

В Енергодарі фактично немає опалення, ситуація критична – мер

Тимчасово окупований Енергодар Запорізької області продовжує страждати через дії окупантів. У місті залишаються близько 15 тисяч жителів. Повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Ситуація в Енергодарі залишається критичною, бо в місті фактично немає опалення, ворог не дає запустити жоден з енергоблоків атомної станції. Іншого джерела для забезпечення централізованого опалення у нас немає. Гарячої води також немає. В оселях 10-15 градусів, – сказав він.

Теплопостачання в Енергодарі здійснюється завдяки роботі Запорізької АЕС.

Посадовець зазначив, що ЗАЕС на сьогодні під'єднана до енергосистеми України, але при цьому не генерує електроенергію, а споживає її.

Нагадаємо, що Німеччина заявила, що має сотні доказів воєнних злочинів в Україні.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати
Вчора в МАГАТЕ заявили, що співробітники ЧАЕС не мають умов для відпочинку, що позначається на їх роботі.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next