"Здали" місцеві: на Запоріжжі окупанти заарештували журналістку Ірину Дубченко

"Здали" місцеві: на Запоріжжі окупанти заарештували журналістку Ірину Дубченко

На Запоріжжі окупанти заарештували журналістку Ірину Дубченко.

Загарбники взяли її в рідній Розівці. Жінка залишилася там наглядати за старою бабою, пише журналіст Яків Носков у Facebook.

Ірину звинувачують у підтримці й переховуванні українських військових. До того ДНРівці розправилися з кількома бійцями ЗСУ, які перебували на лікуванні в місцевому медзакладі. Жінку "здали" місцеві.

Її вивезли в Донецьк для "слідчих дій".

Маленьку доньку за кілька днів до того жінка відправила до батьків у Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше Комітет захисту журналістів заявив, що чотири журналісти були вбиті на війні. Сторони мають зрозуміти, що вони — цивільні особи.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі
СБУ продовжує викривати учасників незаконних збройних формувань для їхнього затримання й притягнення до відповідальності за злочини проти державної безпеки України.
Loading...
Load next