Італійська допомога Україні (відео)

Італійська допомога Україні (відео)
Небайдужі італійці приносять чимало ліків, харчі тривалого зберігання, підгузки для малечі та засоби гігієни.

Мешканці італійського містечка Козенца із перших днів російсько-української війни активно долучаються до збору гуманітарної допомоги для потерпілих від нападу рашистів.  Організовує збір потрібних речей для відправки в Україну отець Феделе, який, до слова, заснував центр допомоги для біженців у Козенці.

На сьогоднішній день ця допомога  для України, тому що Україна в ній має потребу. І допомагати - це наша місія. І ми допомагаємо, - розказує О. Феделе, волонтер.

Допомагає отцю Феделе волонтерка Тереза Боеро, яка щиро вірить у перемогу України:

Звичайно, що на цьому ми не зупинимося. Будемо просити допомоги в інших асоціацій. Бо отець Феделе нас навчав, що потрібно допомагати тим, хто має потребу. А сьогодні це Україна, яка потребує нашої уваги. І ми на цьому не зупинимося і будемо йти далі, - каже Тереза Боеро, волонтерка.

Організовує поставку гуманітарної допомоги українська дизайнерка та засновниця модного дому Mary Lu - Мар’яна Назарчук. Вона активно волонтерить з початку поштомаштабного вторгнення окупантів в Україну. Зокрема одну із своїх колекцій одягу дизайнерка продала через благодійний аукціон, а кошти передала на потреби ЗСУ. Зараз же мисткиня створює колекцію одягу «Мир», яку в Албанії представлять моделі із 35 країн. Опісля  кошти з цієї колекції будуть надіслані нашим захисникам.

Ми відбудуємо все, що в нас забрали. Ми переможемо все, тому що ми є сильний народ. І я хочу сказати - Слава Україні. І скоро перемога буде наша, - наголошує Мар’яни Назарчук, дизайнерка одягу, волонтерка.

До слова, доправити гуманітарку в Україну допомагає Україно-Турецький Благодійний фонд із центром у Тернополі. Надані ними фури вирушають за кордон по гуманітарну допомогу для  українців кожні 10-15 днів.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео) Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео)
Американські клініки та лікарні пожертвували медичні засоби та обладнання вартістю в 3,5 млн доларів.
Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців
Король Філіп та королева Матильда хочуть прихистити людей, які виїжджають з України через війну
Loading...
Load next