На передову з Львівщини передали 500 бронежилетів та прилади нічного бачення (відео)

На передову з Львівщини передали 500 бронежилетів та прилади нічного бачення (відео)
Нашим бійцям на передову везуть чергову партію приладів нічного бачення і 500 бронежилетів, які виробляє Львівський оборонний кластер.

Тільки-но наші волонтери повернулися з передової, як усі замовлення, які вони минулого тижня особисто отримали від бійців, уже виконано. Чергова партія допомоги нашим захисникам готова їхати в гарячі точки.  

Ми ще не встигли повернутися назад, як вже те, що просили хлопці на передовій з Люксембургу закупили в досить немаленькій кількості. І це прилади нічного бачення, їх всі просять, — каже Ганна Крисюк, голова Міжнародного штабу допомоги українцям. 

Завеземо уже завтра прилади нічного бачення. Минулого тижня ми завезли тепловізори, ми завезли, далекоміри. Це те, що сьогодні найбільш необхідно нашим хлопцям і дівчатам уже там, — Юрій Холод, заступник голови Львівської облради. 

А ще військовим та прикордонникам на Схід передали 500 бронежилетів за сприяння начальника Львівської ОВА Максима Козицького. Це сертифіковані бронежилети 4-го класу захисту, які протестовані у лабораторіях і відповідають усім вимогам держстандартів. Виробляє їх Львівський оборонний кластер. 

Я розумію, що ці бронежилети будуть захищати наших хлопців і дівчат, які обороняють сьогодні нашу незалежність і свободу. Дякую їм за те, що вони роблять. Ми з свого боку будем працювати ще більше. Хлопці їб..ште їх, ми працюємо, — каже Максим Плєхов, голова правління Львівського Оборонного Кластеру. 

Весь цей вантаж відправляють для воїнів на Донеччину, Луганщину та Харківщину. 

Ми все те, що отримаємо, обов’язково передамо на Схід. В першу чергу в Донецький прикордонний загін, і в Луганський і в Краматорський. Якщо бронежилети більш-менш ми з вашою допомогою отримали, то прилади нічного бачення, тепловізори для нічних умов це дуже корисно. Ну, і кевларові каски, — зазначив Юрій Лисюк, начальник управління організації прикордонного контролю. 

 Також у бійців на передовій є велика потреба в автомобілях та амуніції, зокрема формі, яка дуже швидко зношується. Необхідно це і нашим військовим із львівської 103-ї окремої бригада Сил ТРО. 

Наші хлопці з ТРО уже там. Їм не вистачає деякої амуніції, ще дещо. То ми їм декілька вантажів уже виїхало і завтра будемо теж разом з ними направлятися туди для того, щоб їм передати, і вони були максимально обладнані всім необхідним, — Юрій Холод, заступник голови Львівської облради. 

Допомога на Схід поїде уже рано-вранці. Адже за переконанням львівських волонтерів, якщо на складах амуніція перебуває більше ніж 3 дні — це злочин. Тому все, що у них є, намагаються максимально швидко відправити туди, де цього найбільше потребують. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv   

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Волонтери «Razom for Ukraine» зібрали у США понад 40 млн доларів для допомоги Україні (відео) Волонтери «Razom for Ukraine» зібрали у США понад 40 млн доларів для допомоги Україні (відео)
Волонтери українсько-американської ініціативи «Razom for Ukraine» передають на передову тактичні медичні та засоби зв'язку.  
Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео) Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео)
Американські клініки та лікарні пожертвували медичні засоби та обладнання вартістю в 3,5 млн доларів.
Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців
Король Філіп та королева Матильда хочуть прихистити людей, які виїжджають з України через війну
Loading...
Load next