У Маріуполі зникли Співробітники агентства ООН у справах біженців

У Маріуполі зникли Співробітники агентства ООН у справах біженців

Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні не може зв'язатися з деякими зі своїх співробітників в Маріуполі. Верховний комісар організації Філіппо Гранді закликав російських окупантів дотримуватися зобов'язань з евакуації мирного населення. Повідомляє  CNN.

Деяким вдалося вибратися. Деякі всередині, і ми не можемо зв'язатися з ними в цей момент. Це мої колеги, - сказав Гранді кореспонденту телеканалу.

Верховний комісар ООН закликав російських загарбників до "твердих зобов'язань" щодо того, що не буде бойових дій і дати можливість керувати гуманітарними коридорами, додавши. Гранді додав, що це дуже складно і зажадав таких запевнень, оскільки без них не можливо провести евакуацію мирного населення.

Нагадаємо, що проходять військові навчання в Білорусі (відео). Як повідомило тамтешнє Міністерство оборони, планові спільні штабні тренування Збройних сил Білорусі будуть тривати до 31 березня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії Евакуювали близько 500 жителів Маріуполя: операція ООН в дії
Генсек організації Антоніу Гутерреш каже, що згоду на це від росії він отримав під час зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next