Свобода не буває безкоштовною: документальний фільм про війну росії проти України

Свобода не буває безкоштовною: документальний фільм про війну росії проти України
Група талановитих відео продюсерів вирішила створити правдиву історію про напад на незалежність.

У ніч на 24 лютого Росія почала нищівний і обурливий напад на Україну, суверенну і демократичну країну з населенням понад 44 мільйони чоловік. Бомби було чути у різних містах України, адже удару завдали з 5 різних фронтів. Результатом став величезний потік біженців, невідома кількість смертей та неймовірна кількість зруйнованих життів.

13kfilms, творча студія, що спеціалізується на виробництві високоякісних фільмів. Вони  створюють сміливі кінематографічні роботи протягом понад 12 років для деяких провідних світових брендів та агентств. Керівник студії вирішив задокументувати історію мільйонів українців.

Плануємо робити документалку про Війну! Хочемо розповісти світу зсередини причини і чому це зараз відбувається! Назар Федорчук запустив кампейн по збору донатів на фільм! Підтримуйте! Україна понад усе!!!! -  написав керівник 13kfilms, Тарас Кохан у своєму Facebook.

У фільмі глядач побачить реальнії українців, справжні кадри руйнувань та щемливі історії біженців.

Документальності також надає історичний контекст, розповідаючи автентичну історію, культуру та вірування України. У ньому висвітлюється довга та важка боротьба України за свободу від Дня Незалежності до нинішніх обставин.

Media Group ПравдаТУТ Львів отримала пропозицію долучитися до створення фільму.

Я знаю, що з командою 13К Films - це буде геніальний, професійний телепродукт. Такі речі треба робити не відкладаючи на потім, на «після війни». Світ має не просто знати, що в нас коїться, а й розуміти чому і відчувати як. Саме тому, ми також готові долучитися усіма нашими силами, ресурсами, прийняли пропозицію від організаторів і вже маємо напрацювання, - каже Оксана Гнатишин генеральна продюсерка телеканалу ПравдаТУТ Львів.

Автори запевняють, що це буде нехудожній фільм з інтерв’ю, який намагатиметься зафіксувати та відтворити події в житті цих людей. Вони планують залучити реальних людей у реальних ситуаціях, щоб розповісти свої версії тієї ж історії.

Мета документального фільму - показати війну з середини: як через історії конкретних людей, які пережили поворот на 180” в їх житті, так і через боротьбу України за свободу, яка насправді, не зупинялася в 20 століття і продовжується зараз. Впевнений, що це буде корисна та яскрава робота, яка послужить відбудові нашої країни та комунікацію проблем іншим країнам, - повідомляє Назар Федорчук у Facebook.

Для того щоб підтримати команду, що збирається створити фільм «Свобода ніколи не буває безкоштовною» потрібно:

Основною причиною збору грошей для нашої команди є, звісно, виготовлення самого фільму: сценарій, камери, мікрофони, світло, постпродакшн, реклама та багато іншого. Це важлива частина кожного процесу створення фільму, - запевняють автори.

Закликаємо долучатися до створення нашого фільму і все буде Україна!

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко
Заступник Кличка заявив, що Київ, як і вся держава, готується до збройної агресії.
Loading...
Load next